Aquesta web utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per oferir una millor navegació. Al navegar-hi l'usuari accepta l'ús que fem de les galetes. L'usuari pot evitar la generació de galetes i eliminar-les mitjançant les opcions del seu navegador. Bloquejar les galetes pot implicar que alguns dels serveis i opcions d'aquesta web no funcionin correctament.


Les galetes (cookies) són petits fragments de text que les webs envien als navegadors i que s'emmagatzemen al dispositiu de l'usuari, ordinadors, telèfons mòbils, tauletes, etc. Serveixen per millorar l'experiència d'ús de la web, ja que aquests arxius permeten que el lloc web recordi informació sobre la visita que ha fet l'usuari, com les opcions preferides o l'idioma. D'aquesta manera la web personalitza el seu contingut i es fa més àgil i útil per l'usuari.   

Al navegar per aquesta web l'usuari està acceptant que s'instal·lin galetes al seu dispositiu que ens permeten conèixer la següent informació:

Tipus de galetes 

Aquesta web utilitza galetes temporals de sessió i galetes permanents. Les galetes  de sessió únicament guarden dades mentre l'usuari accedeix a la web. Les galetes permanents emmagatzemen les dades al dispositiu perquè siguin accessibles en més d'una sessió.

Segons la finalitat de les dades obtingudes la web pot utilitzar:

Galetes tècniques

Les que permeten a l'usuari la navegació a través de la pàgina web i la utilització de les diferents opcions o serveis que conté. Per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a les parts web d'accés restringit, realitzar la sol·licitud d'inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació i emmagatzemar continguts.

Galetes de personalització

Les que permeten a l'usuari accedir a la web amb algunes característiques de caràcter general que ja estan predefinides al seu dispositiu o que el mateix usuari defineixi. Per exemple, l'idioma, el tipus de navegador a través del qual accedeix a la web, el disseny de continguts seleccionat, la geolocalització del dispositiu o la configuració regional des d'on accedeix.

Galetes d'anàlisi estadística

Les que permeten realitzar el seguiment i l'anàlisi del comportament dels usuaris als llocs web. La informació recollida s'utilitza en el mesurament de l'activitat dels llocs web i per a l'elaboració de perfils de navegació dels usuaris, que permetrien millorar el servei.

Galetes de tercers

També es poden instal·lar galetes de tercers que gestionen i milloren els serveis oferts. Com per exemple, serveis d'estadístiques com Google Analytics.

Gestionar les galetes al meu navegador

L'usuari pot acceptar, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades al seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador del seu dispositiu.

Si es bloqueja l'ús de galetes al navegador és possible que alguns serveis o funcionalitats de la pàgina web no estiguin disponibles.

Certificats de català

L'Institut Ramon Llull organitza les proves per a l'avaluació i la certificació de coneixements de català com a llengua estrangera fora del domini lingüístic.

NIVELLS

Els certificats de l'Institut Ramon Llull permeten acreditar el grau de coneixement de la llengua catalana tant a efectes acadèmics com laborals (administració pública, empreses, institucions) i s'estructuren en cinc nivells d'acord amb el Marc europeu comú de referència per a les llengües:

CALENDARI

CALENDARI 1a CONVOCATÒRIA
DATES TERMINIS
Termini d'inscripció Del 24/02/2014 al 07/04/2014
Termini de pagament De l'11/04/2014 al 28/04/2014
Prova de nivell bàsic 17/05/2014
Prova de nivell elemental 17/05/2014
Prova de nivell intermedi 24/05/2014
Prova de nivell suficiència 31/05/2014
Prova de nivell superior 24/05/2014
Publicació de resultats 19/09/2014
   
CALENDARI 2a CONVOCATÒRIA
DATES TERMINIS
Termini d'inscripció Del 22/09/2014 al 13/10/2014
Termini de pagament Del 17/10/2014 al 28/10/2014
Prova de nivell bàsic 08/11/2014
Prova de nivell elemental 08/11/2014
Prova de nivell intermedi

15/11/2014

Prova de nivell suficiència 22/11/2014
Prova de nivell superior 22/11/2014
Publicació de resultats 07/02/2014

INSCRIPCIÓ

El procés d'inscripció es du a terme en dos passos a través de la seu electrònica

  • Període de preinscripció obert a totes les seus de la convocatòria.
  • Formalització de la inscripció amb el pagament dels drets d'exàmens o confirmació en el cas de les localitats exemptes de pagament.
L'Institut Ramon Llull es reserva el dret d'anul·lar la celebració d'una prova, si en una localitat d'examen no es preinscriuen almenys 3 persones per a un nivell. En cas d'anul·lació, l'Institut Ramon Llull informarà a les persones afectades, les quals es podran examinar en una altra localitat i fer el pagament dels drets d'examen corresponent.

DRETS D'EXAMEN

  • Nivell bàsic (A2) 30€
  • Nivell elemental (B1) 35€
  • Nivell intermedi (B2) 35€
  • Nivell de suficiència (C1) 40€
  • Nivell superior (C2) 40 €

PAÏSOS ON LES PROVES SÓN EXEMPTES DE PAGAMENT
Qualsevol localitat de l’Àfrica, l’Amèrica Central i del Sud i dels països següents: Albània, Bòsnia i Hercegovina, Bulgària, Croàcia, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Hongria, l'Índia, l'Iran, Letònia, Lituània, Montenegro, Mèxic, Polònia, República Txeca, Romania, Rússia, Sèrbia, Turquia, Ucraïna i la Xina.

SEUS D'EXAMEN

1a CONVOCATÒRIA

 Seus 1a convocatòria

Ais de Provença, Amsterdam, Belgrad, Berlín, Birmingham, Bochum, Bolonya, Bordeus, Bristol, Brno, Brussel·les, Bucarest, Budapest, Buffalo, Cambridge, Colònia, Constança, Cork, Cracòvia, Edimburg, Exeter, Frankfurt, Glasgow, Granada, Grenoble, Hamburg, Hèlsinki, Jerusalem, Kiel, Lancaster, Leeds, Leipzig, L'Havana, Lilla, Lió, Lisboa, Liverpool, Londres, Lorient, Los Angeles, Madrid, Manchester, Maynooth, Mèxic, Mont-real, Moscou, Nantes, Nàpols, Nova York, Oviedo, Oxford, París, Poznan, Ratisbona, Rennes, Roma, Saarbrücken, Salamanca, Sant Petersburg, Sant Sebastià, Santa Cruz de Tenerife, Santiago de Compostel·la, Saragossa, Sàsser, Sevilla, Sheffield, Szeged, Tartu, Tolosa de Llenguadoc, Torí, Trento, Tübingen, Urbana, Venècia, Verona, Vitòria, Washington i Zadar.

2a CONVOCATÒRIA

 Seus 2a convocatòria

Asunción, Buenos Aires, Guadalajara, La Plata, Madrid, Melbourne, Mendoza, Montevideo, Osaka, Paraná, Quito, Rosario, Santa Fe, Santiago de Xile i Sao Paulo

RESULTATS

Els resultats es poden consultar a la seu electrònica a partir de la data establerta a la resolució. Les persones que obtinguin el resultat d'apte podran descarregar-s'hi el diploma corresponent.

 

L’Institut Ramon Llull és un consorci integrat per la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona que té com a finalitat la projecció i difusió exterior de la llengua i la cultura catalanes en totes les seves expressions.
Generalitat de CatalunyaAjuntament de Barcelona
La Fundació Ramon Llull, està constituïda pel Govern d'Andorra, l'Institut Ramon Llull, el Consell General dels Pirineus Orientals, l'Alguer i la Xarxa de ciutats valencianes Ramon Llull, i té la seva seu a Andorra
Fundació Ramon Llull