Aquesta web utilitza galetes (cookies) pròpies i de tercers per oferir una millor navegació. Al navegar-hi l'usuari accepta l'ús que fem de les galetes. L'usuari pot evitar la generació de galetes i eliminar-les mitjançant les opcions del seu navegador. Bloquejar les galetes pot implicar que alguns dels serveis i opcions d'aquesta web no funcionin correctament.


Les galetes (cookies) són petits fragments de text que les webs envien als navegadors i que s'emmagatzemen al dispositiu de l'usuari, ordinadors, telèfons mòbils, tauletes, etc. Serveixen per millorar l'experiència d'ús de la web, ja que aquests arxius permeten que el lloc web recordi informació sobre la visita que ha fet l'usuari, com les opcions preferides o l'idioma. D'aquesta manera la web personalitza el seu contingut i es fa més àgil i útil per l'usuari.   

Al navegar per aquesta web l'usuari està acceptant que s'instal·lin galetes al seu dispositiu que ens permeten conèixer la següent informació:

Tipus de galetes 

Aquesta web utilitza galetes temporals de sessió i galetes permanents. Les galetes  de sessió únicament guarden dades mentre l'usuari accedeix a la web. Les galetes permanents emmagatzemen les dades al dispositiu perquè siguin accessibles en més d'una sessió.

Segons la finalitat de les dades obtingudes la web pot utilitzar:

Galetes tècniques

Les que permeten a l'usuari la navegació a través de la pàgina web i la utilització de les diferents opcions o serveis que conté. Per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a les parts web d'accés restringit, realitzar la sol·licitud d'inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació i emmagatzemar continguts.

Galetes de personalització

Les que permeten a l'usuari accedir a la web amb algunes característiques de caràcter general que ja estan predefinides al seu dispositiu o que el mateix usuari defineixi. Per exemple, l'idioma, el tipus de navegador a través del qual accedeix a la web, el disseny de continguts seleccionat, la geolocalització del dispositiu o la configuració regional des d'on accedeix.

Galetes d'anàlisi estadística

Les que permeten realitzar el seguiment i l'anàlisi del comportament dels usuaris als llocs web. La informació recollida s'utilitza en el mesurament de l'activitat dels llocs web i per a l'elaboració de perfils de navegació dels usuaris, que permetrien millorar el servei.

Galetes de tercers

També es poden instal·lar galetes de tercers que gestionen i milloren els serveis oferts. Com per exemple, serveis d'estadístiques com Google Analytics.

Gestionar les galetes al meu navegador

L'usuari pot acceptar, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades al seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador del seu dispositiu.

Si es bloqueja l'ús de galetes al navegador és possible que alguns serveis o funcionalitats de la pàgina web no estiguin disponibles.

Activitats acadèmiques i culturals

Suport a la realització d'activitats acadèmiques i culturals a les universitats de l'exterior que imparteixen docència d'estudis catalans

L’Institut Ramon Llull promou i dóna suport a l’organització d’activitats acadèmiques i culturals (jornades, conferències seminaris, concerts, setmanes culturals, etc.) a les universitats de l’exterior que imparteixen docència d’estudis catalans.

L’objectiu d’aquestes actuacions és aconseguir d’incrementar la visibilitat i l’impacte dels estudis catalans a les universitats com a focus de coneixement i de recerca de la llengua, la literatura i la cultura catalanes, contribuir a millorar-ne la qualitat i alhora donar a conèixer la llengua i la cultura catalanes a l’exterior.

Per a la realització d’aquestes activitats, l’Institut facilita periòdicament a les universitats diverses propostes de caràcter acadèmic o cultural, o bé dóna ajuts a iniciatives de les pròpies universitats que així ho sol·liciten.

DESTINATARIS

Universitats de fora del domini lingüístic que imparteixen docència reglada d'estudis catalans.

CRITERIS

Es consideren criteris preferents per a l’obtenció d’un ajut:

  • l’interès acadèmic o cultural de l’activitat que es vol organitzar
  • la trajectòria professional dels participants
  • la capacitat d’impacte i de diàleg amb la cultura del país on es duu a terme
  • la implicació de la universitat i altres institucions o equipaments culturals

Els ajuts es destinen exclusivament a sufragar, totalment o parcialment, despeses en concepte d’honoraris, allotjaments i desplaçaments (classe turista).

TERMINIS

Es podran sol·licitar ajuts per a dur a terme activitats acadèmiques i culturals al llarg de tot el curs acadèmic. Les sol·licituds, juntament amb la documentació requerida, s’han de fer arribar a l’Institut Ramon Llull com a mínim dos mesos abans de l’inici de l’activitat.

Una comissió avaluarà les sol·licituds i establirà les prioritats d'acord amb el pressupost disponible.

La documentació que cal presentar per organitzar una activitat cultural o acadèmica amb el suport de l’IRL és accessible al professorat a través de xarxallull.cat.

Per a més informació, us podeu adreçar a infollengua@llull.cat.


Activitats acadèmiques i culturals 2012

L’Institut Ramon Llull és un consorci integrat per la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona que té com a finalitat la projecció i difusió exterior de la llengua i la cultura catalanes en totes les seves expressions.
Generalitat de CatalunyaAjuntament de Barcelona
La Fundació Ramon Llull, està constituïda pel Govern d'Andorra, l'Institut Ramon Llull, el Consell General dels Pirineus Orientals, l'Alguer i la Xarxa de ciutats valencianes Ramon Llull, i té la seva seu a Andorra
Fundació Ramon Llull